Belit

belit

Belit je od svog osnivanja 2000. godine jedna od vodećih softverskih kompanija u Srbiji. Stvaramo zaokružena IT rešenja koja unapređuju poslovne procese, štede resurse i značajno podižu efikasnost.

Belit je ISO 9001:2008 sertifikovana kompanija za razvoj softvera i realizaciju IT projekata i ISO/IEC 27001:2013 za upravljanje informacionom bezbednošću. Partner smo vodećih svetskih softverskih kompanija kao što su Microsoft (Silver Competency Partner) i Oracle (Silver Partner – Oracle Database Ready – Oracle Linux Ready). Pored toga, Belit je suosnivač IKT-Mreže – Softverskog i hardverskog klastera i RNIDS-a (Registar nacionalnih domena Srbije), a član je Privredne komore Srbije i Privredne komore Beograda. Mi smo i registrovani Razvojno – produkcioni (inovacioni) centar i dobitnici brojnih domaćih i međunarodnih priznanja za kvalitet i inovativnost.

Glavne kompetencije su nam dizajn, razvoj, implementacija i integracija IT rešenja, kao i upravljanje projektima i savetovanje. Naše ekspertize pokrivaju javni i vladin sektor, energetsku efikasnost i finansijski sektor, kao i zdravstvo i zaštitu intelektualnih prava.

Zadaci kompanije Belit:

1) Korišćenje IKT tehnologija u očuvanju energije

2) Razvoj mobilnih aplikacija za Android

3) Mobile Games Development

Realizacija samostalnih rešenja/ideja:

Da