Prezentacija projekta “Marketplace of Ideas”

U četvrtak 29. oktobra 2015. godine, sa početkom u 10.00 časova u Medija centru (Terazije 3), održava se prezentaciji projekta „Marketplace of Ideas” – Ekonomsko i organizaciono osnaživanje mladih na teritoriji Grada Beograda.

Projekat „Marketplace of Ideas“ („Berza ideja“) je namenjen mladima od 18-30 koji se bave savremenim tehnologijama i pruža im mogućnost da sarađuju sa nekim od najvećih kompanija iz sektora informacionih i komunikacionih tehnologija.

Ovaj projekat ima za cilj da kroz programe prakse, kao i druge oblike saradnje ostvari bolje povezivanje privatnog sektora i mladih. Platforma će u buduće biti  jedan od servisa Kancelarije za mlade i saradnju sa udruženjima i na taj način će biti dostupna svim mladima koji će imati priliku da sa mentorima razvijaju svoje ideje i steknu praktična znanja koristeći nove tehnologije.

Projekat je podržala stručna i akademska javnost, a realizaciju je omogućila Kancelarije za mlade i saradnju sa udruženjima Grada Beograda uz finansijsku pomoć Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

Pored Kancelarije za mlade i saradnju sa udruženjima partner na projektu je klaster „IKT Mreža“ i 12 beogradskih opština Barajevo, Čukarica, Grocka, Mladenovac, Obrenovac, Palilula, Rakovica, Savski venac, Stari grad, Surčin, Zvezdara i Zemun.

Konferenciji će prisustvovat, direktor udruženja IKT Mreža, Marina Blagojević, šef Kancelarije za mlade i saradnju sa udruženjima grada Beograda Nedeljko Radosavljević.

Gosti konferencije biće predstavnici resornih ministarstava, sekretari gradskih sekretarijata, članovi udruženja IKT Mreža, učesnici projekta, i mnogi drugi.

Za dodatne informacije možete se obratiti Kancelarije za mlade i saradnju sa udruženjima, na telefon 0117157361, kontakt osoba: Marijana Milnović.

Agenda: Konferencija – Prezentacija projekta Marketplace of Ideas (.doc)